Fundamenteel zelfvertrouwen met NLP & Hypnose (online training)

Laat je meenemen van waar je nu bent, naar een gezond gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat je gaat voelen in je werk, sociaal en in relaties.


Liever in termijnen betalen?

Kies de optie om in 3 termijnen te betalen en betaal de eerste termijn met iDEAL of Bancontact. Termijn 2 en 3 zullen 1 en 2 maanden later automatisch van je bankrekening worden afgeschreven.

Testimonial

"Ik heb al heel intensief gewerkt met de eerste vier modules, nu bezig met de vijfde. Ik voel echt dingen in mij veranderen. Ik was vrijdag op een receptie en ik ben zelf op verschillende mensen afgestapt om een praatje te maken. Normaal sta ik op een receptie ergens alleen tegen een muur met een glaasje sap te verdorren! Dus heel tevreden tot nu toe!"

Testimonial

“In de cursus Fundamenteel Zelfvertrouwen is de begeleider Tim Kutzke de vriendelijke vriend die je helpt vrienden te worden met jezelf. De training bestaat uit een combinatie van hypnosesessies, opdrachten en toelichtende stukjes theorie. Als je echt profijt wilt hebben van deze cursus, is het belangrijk om hiervoor iedere week minimaal 2 uur vrij te maken. Tim is luchtig over de benodigde tijd (‘slechts een paar uurtjes per week’) maar als je een pittige baan hebt en een gezin, is een paar uur per week een behoorlijke investering. Dan is natuurlijk de vraag: is dat het waard? Het korte antwoord: ja zeker. Ik voel me rustiger. En mijn vermogen tot zelfreflectie ben ik niet verloren maar juist meer gaan waarderen want ik heb de toon waarop ik met mezelf praat bijgestuurd.”